Opis produktu:
biało - czerwone kolby liściowe wielkości około 7 - 10 cm
Cechy charakterystyczne:
Opakowanie:
Cykorię czerwoną pakujemy na tacce styropianowej koloru żółtego a następnie owijamy folią termokurczliwą i znakujemy etykietą handlową producenta. Masa netto produktu 250g. Tak przygotowane tacki pakujemy w opakowanie tekturowe zbiorcze o masie netto 3 kg.
Opakowania zbiorcze ustawiane są na euro palecie o maksymalnej masie netto 240 kg.
Przechowywanie:
Cykorię sałatową przechowujemy w chłodnym i ciemnym miejscu.
Sugerowana temperatura przechowywania 4 ÷ 6°C
Uwaga:
Pod wpływem światła cykoria sałatowa traci swe walory smakowe.
Jesteś zainteresowany/na naszą oferta?
Zapraszamy do kontaktu!
96- 100 Skierniewice
ul. Jana III Sobieskiego 16
tel./fax.: + 48 (46) 833 61 96
mobile.: + 48 502 394 896
e- mail.: bakor@bakor.com.pl