Składniki:
3cykorie,
1-2 jabłka,
natka pietruszki,
łyżka oliwy,
3-4 łyżki ketchupu,
sól, cukier, pieprz,
sok z cytryny do smaku.
Przygotowanie:
Cykorię pokroić w plastry. Obrane jabłka zetrzeć na tarce o dużych otworach, wymieszać z oliwą, cykorią, ketchupem i posiekaną natką pietruszki, doprawić.
Cykoria Sałatowa - to warzywo zaliczane do roślin sałatowych. Tworzy wydłużone główki koloru, biało - żółtego, o charakterystycznym orzeźwiająco gorzkawym smaku. Możemy z niej robić sałatki surowe, świetnie smakuje na gorąco.
Jesteś zainteresowany/na naszą oferta?
Zapraszamy do kontaktu!
96- 100 Skierniewice
ul. Jana III Sobieskiego 16
tel./fax.: + 48 (46) 833 61 96
mobile.: + 48 502 394 896
e- mail.: bakor@bakor.com.pl